نتیجه اجرای طرح «فاصله‌گذاری هوشمند» 14 روز دیگر نمایان می‌شود

فرمانده ستاد مقابله با بیماری كرونا در تهران گفت: نتایج هرگونه مداخله در بحث مدیریت شهری با گذشت زمان حاصل می‌شود؛ چراكه این بیماری از دوره نهفتگی برخوردار است و نتیجه اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند، 9 تا 14 روز بعد نمایان می‌شود.

1399/01/24
|
12:46

علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با بیماری كرونا در تهران درباره اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند، اظهار كرد: نتایج هرگونه مداخله در بحث مدیریت شهری با گذشت زمان حاصل می‌شود؛ چراكه این بیماری از دوره نهفتگی برخوردار است و نتیجه اجرای این طرح 9 تا 14 روز بعد در آمار پذیرش بیمارستان‌ها نمود پیدا می‌كند.

وی ادامه داد: از روزهای آغازین بحران 149 بیمارستان در تهران در تناسب با تخصص، تیم متخصص مستقر و نوع ارتباط بیمارستان با دانشگاه‌های علوم پزشكی پذیرای بیماران كرونایی بودند.

زالی تصریح كرد: امروز 256 بیمار جدید در بخش‌های عادی و 65 بیمار جدید در بخش‌های ویژه بیمارستانی بستری شدند كه این آمار نسبت به روزهای گذشته تفاوت چشمگیری نداشته است.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری كرونا در تهران، از مردم درخواست می‌كنم در منزل ماندن را به عنوان راهبرد اساسی مدنظر داشته باشند.

دسترسی سریع