دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، با اعلام اینكه تغذیه مناسب نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش دارد، راهكارهایی را برای تقویت این سپر دفاعی ارائه داده است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، اشعه ماوراء بنفش كه از نور خورشید ساطع میشود، با تولید رادیكالهای آزاد و تخریب سلولها، میتواند به سلامت پوست آسیب برساند. بر اساس اعلام این دفتر، مصرف غذاهای سرشار از آنتیاكسیدانها، از جمله ویتامین C، ویتامین E و كاروتنوئیدها، میتواند به كاهش این آسیبها كمك كند.
علاوه بر این، تركیبات پلیفنولی موجود در مواد غذایی مانند چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار با خواص ضدالتهابی و ترمیمكنندگی DNA، به حفظ سلامت پوست كمك میكنند.
توصیه دیگر این است كه نسبت مصرف اسیدهای چرب امگا 3 به امگا 6 را تغییر دهیم؛ به این معنی كه مصرف امگا 3 را افزایش و امگا 6 را كاهش دهیم تا پاسخ سیستم ایمنی به اشعه UV بهبود یابد و از آسیبهای پوستی جلوگیری شود.
در نهایت، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر مصرف غذاهای تازه و كمفرآوریشده به دلیل داشتن آنتیاكسیدانهای طبیعی، به جای مواد غذایی صنعتی و پرفرآوری شده تاكید كرده است.