غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی هایی درباره نان صنعتی

با حضور دكتر افشین جعفرپور(دكترای صنایع غذایی)

4 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

چرا تنور نان صنعتی داغ نمی شود؟

با حضور آقای محمد جواد كرمی(رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی)

5 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

چرا تنور نان صنعتی داغ نمی‌شود؟

با حضور آقای محمدجواد كرمی(رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی) و دكتر عزیزی(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی سازمان غذا و دارو)

5 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی های نان صنعتی

با حضور خانم دكتر سپیده اسدزاده(دكترای تغذیه)

6 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده)

بررسی چالش های تولید نان صنعتی در كشور

با حضور آقای دكتر محمدعلی خسروی زنجانی(دكترای صنایع غذایی) و آقای حسین عزیزی(رئیس انجمن صنایع غذایی ایران)

7 سال پیش
فراسو
فراسو

نان صنعتی بایدها ونبایدها

دكتر مسعود هماپور(دكترای صنایع غذایی)

1 سال پیش
فراسو
فراسو

نان صنعتی بایدها ونبایدها

خانم دكتر نجمه مظهری ، دكترای صنایع غذایی

1 سال پیش
فراسو
فراسو

بایدها ونبایدهای نان های صنعتی

باحضور دكتر نجمه مظهری (دكترای صنایع غذایی)

5 ماه پیش
فصل دوم
فصل دوم

تولید نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی ( امنیت غذایی)

ارتباط تلفنی با مهندس محسن نقاشی( مدیرعامل مركز نوآوری تحقیقاتی و تولیدی سرشاد نقاشی)

12 ماه پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

دانستنی هایی درباره نان لواش صنعتی

با حضور خانم دكتر سپیده اسد زاده(دكترای صنایع غذایی)

3 سال پیش
پاسخگو(زنده)
پاسخگو(زنده)

نان های صنعتی باید ها و نبایدها

با حضور دكتر هماپور(دكترای صنایع غذایی دانشگاه آزاد)

3 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)
فراسو- گروه تغذیه(تكرار)

تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده)
فراسو- گروه تغذیه(زنده)

تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی

با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران)

8 سال پیش
غذا سلامت زندگی
غذا سلامت زندگی

فرآوری نان های صنعتی و تفاوت آن با نان های سنتی

با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی)

9 سال پیش