غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره نان صنعتی با حضور دكتر افشین جعفرپور(دكترای صنایع غذایی) 4 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) چرا تنور نان صنعتی داغ نمی شود؟ با حضور آقای محمد جواد كرمی(رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی) 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) چرا تنور نان صنعتی داغ نمیشود؟ با حضور آقای محمدجواد كرمی(رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی) و دكتر عزیزی(مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی سازمان غذا و دارو) 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) بررسی چالش های تولید نان صنعتی در كشور با حضور آقای دكتر محمدعلی خسروی زنجانی(دكترای صنایع غذایی) و آقای حسین عزیزی(رئیس انجمن صنایع غذایی ایران) 7 سال پیش
فصل دوم تولید نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی ( امنیت غذایی) ارتباط تلفنی با مهندس محسن نقاشی( مدیرعامل مركز نوآوری تحقیقاتی و تولیدی سرشاد نقاشی) 12 ماه پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره نان لواش صنعتی با حضور خانم دكتر سپیده اسد زاده(دكترای صنایع غذایی) 3 سال پیش
پاسخگو(زنده) نان های صنعتی باید ها و نبایدها با حضور دكتر هماپور(دكترای صنایع غذایی دانشگاه آزاد) 3 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده) تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی فرآوری نان های صنعتی و تفاوت آن با نان های سنتی با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) 9 سال پیش