راهكارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری واگیر "وبا" بیماری وبا یك بیماری حاد واگیردار بوده كه از توانایی سرایت بالایی برخوردار است و در صورت عدم درمان، میتواند در عرض چند ساعت منجر به مرگ ناشی از كم آبی شدید بدن شود 3 سال پیش
علائم «وبا» و نحوه پیشگیری از این بیماری وبا نوعی بیماری حاد و اسهالی است كه عموما در مكانهایی با تصفیه ناكافی آب، دفع نامناسب و غیر بهداشتی مدفوع یا فاضلاب و نیز در مناطق با بهداشت ناكافی ایجاد شده و گسترش مییابد. 3 سال پیش
توصیه های بهداشتی در مواجهه با سیلاب/ مراقب غذاهای آلوده باشید سازمان بهداشت جهانی در پی بارش های سیل آسا، نكاتی را برای حفظ ایمنی بیشتر در برابر خطرات احتمالی سیل اعلام كرد. 3 سال پیش
نكتههای بهداشتی برای هیاتهای عزاداری طبل عزای سید الشهدا (ع) و یاران با وفایش به صدا در آمده و جهانی در سوگ این بزرگواران به عزا نشسته و اشك ماتم میریزند.در این میان، رعایت برخی نكات بهداشتی در محافل عزا و هیاتهای مذهبی باعث تضمین سلامت شركت كنندگان در این مراسم ارزشمند میشود 3 سال پیش
نیازهای تغذیهای بیماران كرونایی تبدار یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشاندهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونتها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئینهای نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است 3 سال پیش
پاسخ به چند سوال متداول درباره "وبا" «وبا» یك بیماری اسهالی حاد عفونی و به شدت مسری است كه به دنبال خوردن آب یا غذای آلوده به باكتری ویبریوكلرا ایجاد میشود. 3 سال پیش
خطر شیوع وبا جدی است/ میكروبی كه فقط انسان را گرفتار می كند بیماری وبا همزمان با گرم شدن هوا شایع می شود و علت شیوع آن نیز، مصرف آب آلوده است كه فرد را زمینگیر می كند. 3 سال پیش
وضعیت «وبا» در ایران / افزایش بیماری در برخی كشورهای همجوار رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت با اشاره به اینكه كاهش دسترسی به آب آشامیدنی سالم تهدیدی برای گسترش شیوع بیماری وبا در منطقه است، گفت 3 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 3 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 4 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 5 سال پیش
مراقبتهای تغذیهای مادران شیرده مبتلا به كرونا ممكن است برخی مبتلایان به ویروس كرونا مادران باردار و شیرده باشند كه لازم است مراقبتهای تغذیهای خاصی برای آنها در دوران ابتلا به بیماری در نظر گرفته شود. 5 سال پیش
«تحریم دارو» نفس این «بیماران» را به شماره انداخته است به رغم ادعای آمریكا درباره عدم تحریم ایران در حوزه مواد غذایی و دارو، تحریم و اعمال محدویتها باعث در تنگنا قرار گرفتن بیماران مختلف از جمله بیماران سرطانی، هموفیلی، تالاسمی و... در تأمین داروهای خود شده است. 6 سال پیش
درباره هپاتیت بیشتر بدانیم ! ریشه كنی هپاتیت یك كار جمعی ست كه رسانه ها هم در ان نقش اساسی دارند. هپاتیت به معنی التهاب كبد است .هپاتیت های ویروسی نوع آ –بی – سی – دی و ای داریم. 6 سال پیش
نحوه تهیه آب آشامیدنی سالم در شرایط بحرانی برای استفاده از آب آشامیدنی سالم در شرایط بحرانی مراحل زیر را انجام دهیم: - جوشاندن آب به مدت سه دقیقه - افزودن 5میلی لیتر آبلیمو به یك لیتر آب و مصرف آن پس از 30 دقیقه 6 سال پیش
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی گیلان: مهمترین توصیه درباره مسمومیت غذایی، پیشگیری است معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی گیلان، گفت: توصیههایی كه درمواقع بروز علائم گوارشی به صورت عامیانه از طرف مردم مطرح میشود، اصلا دقیق نیستند. 8 سال پیش