هشدارهای مهم درباره مصرف نان صنعتی به روایت دكتر نجمه مظهری دكتر نجمه مظهری، دكترای صنایع غذایی در گفت و گو با رادیو سلامت هشدار داد: اگر پس از پخت، سبوس را در كف یا سطح نان مشاهده كردید، نشاندهنده این است كه سبوس به صورت دستی اضافه شده و احتمالاً فرآیند تخمیر را طی نكرده است. این نوع سبوسها معمولا دامی هستند و بار میكروبی بالایی دارند. 14 ساعت پیش
غذای ما داروی ماست دكتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی در گفت وگو با رادیو سلامت با تاكید بر این كه غذای ما داروی ماست، گفت: برای سلامتی تمام اعضای بدن از جمله قلب فیبر گیاهی مفید است، علاوه بر این نباید چربی را از سبد غذایی مان حذف كنیم. 2 ماه پیش
تشدید شدن مشكلات جسمی با كمبود آهن آهن یك ماده معدنی حیاتی است كه برای تولید گلبولهای قرمز خون، انتقال اكسیژن به اندامهای بدن و سنتز بعضی هورمونها ضروری است. اما خوردن بیش ازاندازه آن به ویژه به صورت مكملهای خوراكی میتواند مشكلاتی به دنبال داشته باشد. 1 سال پیش
كمبود ویتامین را جدی بگیرید ویتامین B2 یا ریبوفلاوین یك ویتامین محلول در آب است كه به طور طبیعی در غذاها وجود دارد، به غذاها اضافه میشود و به عنوان مكمل در دسترس است. ویتامین B2 (ریبوفلاوین) یك ریزمغذی ضروری است كه به رشد و عملكرد خوب سلولها كمك میكند. 1 سال پیش
وقتی هوا آلوده است سیب بخورید یك متخصص تغذیه، سیب درختی را منبع غنی پكتین عنوان كرد كه از دسته فیبرهای محلول در آب و باعث تسهیل دفع سرب از بدن است. 2 سال پیش
میان وعده دانش آموز در مدرسه/ الگوی اشتباه والدین مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس، گفت: دانشآموزان باید بدانند آنچه كه میتواند نیازهای آنها را تأمین سازد، خوراكی های دارای ارزش غذایی است. 2 سال پیش
دو تهدید سلامت دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی بررسی ها نشان می دهد كه وضعیت سلامت جسمانی دانش آموزان به واسطه تغذیه نامناسب و عدم تحرك كافی، به شدت تهدید می شود و این موضوع می تواند زنگ خطری برای سلامت جامعه در آینده باشد. 2 سال پیش
آیا مصرف مكمل كروم پیكولینات ضرورت دارد كروم پیكولینات مكملی است كه بسیاری از مردم آن را مصرف می كنند، زیرا برای كاهش حساسیت به انسولین، سوزاندن چربی و عضله سازی تبلیغ می شود. 2 سال پیش
نكات طلایی در تغذیه بیماران دیابتی رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به تبیین نكات مهم تغذیه بیماران دیابتی پرداخت. 3 سال پیش
بشقاب غذایی سالم شامل چه گروه های غذایی است؟ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت:سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است و هر كدام از مواد غذایی به نحوی نقش خود را ایفا میكنند. 3 سال پیش
دانش آموزان از كدام میان وعده ها در مدرسه استفاده كنند مصرف میان وعده های سالم می تواند به رشد جسمی و ذهنی بچه ها به ویژه دانش آموزان، كمك كند. 3 سال پیش
چه دارویی را با چه غذایی نباید خورد؟ تا به حال شده قرصی را همزمان با داروی دیگر یا خوراكی خاصی مصرف كنید و بعد دچار افت یا افزایش فشار خون، حالت تهوع، سردرد، معده درد و. . . شوید؟ 3 سال پیش
درمان سنگ كلیه را جدی بگیرید بخش اعظمی از سنگ های كلیوی به خودی خود و بدون اقدام خاصی از بدن دفع می شود كه گاه بسیار دردناك است، ولی در صورت بزرگ بودن، روش های دارویی یا جراحی برای خروج آنها مورد استفاده قرار می گیرد. 3 سال پیش
توصیه های مفید برای مبتلایان به سنگ كیسه صفرا یكی از بیماریهای شایع كیسه صفرا، سنگ صفراوی است. مقدار زیاد كلسترول در صفرا هم میتواند باعث سنگ كیسه صفرا شود. 3 سال پیش
كدام دل درد ها در كودكان جدی است اكثر كودكان هر از گاهی درد شكم را تجربه می كنند.به عنوان یك والدین، تصمیم گیری در مورد اینكه آیا درد شكم فرزندتان طبیعی است یا نشانه چیز جدی تری است، می تواند سخت باشد. آنها رودل كرده اند؟ 3 سال پیش
4 راه طبیعی برای كنترل پركاری تیروئید پركاری تیروئید زمانی اتفاق می افتد كه هورمون تیروئید بیش از حد در بدن شما وجود داشته باشد. این وضعیت تیروتوكسیكوز نیز نامیده می شود. غده تیروئید بیش فعال یا بزرگ شده ممكن است هورمون تیروئید بیشتری تولید كند. 3 سال پیش
اگر دچار رفلاكس معده هستید؛ این غذاها را بخورید رفلكس اسید زمانی اتفاق می افتد كه اسید معده به مری نشت می كند. وقتی چنین اتفاقی می افتد فرد دچار ناراحتی می شود و در قسمت قفسه سینه احساس سوزش می كند. 3 سال پیش
نیازهای تغذیهای بیماران كرونایی تبدار یكی از علائم بیماری كرونا تب است. تب نشاندهنده وجود یك نوع عفونت در بدن است و عفونتها هم منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئینهای نسوج كه حاصل آن دفع ازت از بدن است 3 سال پیش
خوراكی های مفید و خطرناك برای كلیه را بشناسید خوراكی های زیر كلیه ها را در معرض ابتلا به بیماری قرار می دهد و بهتر است در مصرف آنها زیاده روی نكنیم. همچنین افراد مبتلا به بیماری های كلیوی باید از مصرف آنها پرهیز كنند. 3 سال پیش
چه موادغذایی باعث كاهش انرژی میشوند؟ طبیعی است كه سطح انرژی در طول روز كمی كاهش یابد اما عوامل مختلفی نیز از جمله میزان خواب، استرس، سطح فعالیت بدنی و غذاها نیز میتوانند بر این امر تأثیر بگذارند. 3 سال پیش
اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا شاید یكی از مهم ترین نكات مهم در حفظ سلامت بدن در روزهایی كه هوا آلوده می شود، نوع تغذیه ای است كه می بایست به آن اهمیت بدهیم. 3 سال پیش
چرا با وجود روزهداری دچار افزایش وزن میشویم؟ انتظار ابتدایی خیلی از افرادی كه دچار افزایش وزن هستند این است كه در طی یك ماه روزه داری كاهش وزن چشمگیری داشته باشند.اما برای خیلی ها نه تنها این اتفاق نمی افتد بلكه... 3 سال پیش
تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به كووید19 در روزهداری را كاهش میدهد. معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در توصیه به روزه داران درباره رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع كرونا تاكید كرده است: 3 سال پیش
توصیههای تغذیهای در ایام روزهداری در دوران كرونا مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی گـروه سـبزی هـا و میـوههـا در ایـام روزهداری بـا تـامین ویتـامینهـا بـه خصـوص ویتـامین C و پــیش ساز ویتامین A ... 3 سال پیش
با فواید مصرف فیبر در رژیم غذایی آشنا شویم. فیبرغذایی، اجزای گیاهی دست نخورده و غیر قابل هضم توسط آنزیمهای گوارشی است كه به دو دسته محلول و نامحلول تقسیم بندی میشود. 3 سال پیش
برنامه غذایی روزهای سرد سال/راهكارهای تقویت ایمنی بدن یك متخصص تغذیه با اشاره به اینكه در فصول سرد سال امكان ابتلا به عفونت های تنفسی افزایش پیدا می كند، بر ضرورت مصرف آنتی اكسیدان كافی به منظور تقویت ایمنی بدن تاكید كرد. 3 سال پیش
صبحانه نخوردن كودكان چه دلایلی دارد؟ اگر بدانیم كه مزاج هر كودك چیست شاید آن زمان بسیاری از نگرانیها در خصوص بیاشتهایی و بیخوابیهای فرزندانشان كمتر شود. 4 سال پیش
برنامه غذایی روزهای آلودگی هوا/ دفع سرب با خوردن سیب رئیس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، مصرف برخی مواد غذایی را باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و كاهش آسیب های ناشی از آلاینده ها در بدن عنوان كرد. 4 سال پیش
تغذیه دیابتی ها چگونه باشد/نوشیدن آب كافی رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: تغذیه سالم یكی از عوامل موثر در پیشگیری و كنترل بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت است. 4 سال پیش
تغذیه سالمندان باید چگونه باشد/كاهش انرژی در افراد مسن كارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت گفت: بهترین راه برای اطمینان از تأمین نیازمندیهای تغذیهای سالمندان، استفاده روزانه از همه گروههای اصلی غذایی است. 4 سال پیش
گرفتگی عضلات و اختلال در سلامت روان از علائم كمبود منیزیم ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی بخش جدایی ناپذیر از یك شیوه زندگی سالم هستند. از آهن و روی گرفته تا مس و بتاكاروتن، بسیاری از عناصر در سلامت بدن نقش دارند. 4 سال پیش
مواد خوراكی بهبوددهنده و تشدیدكننده علائم افسردگی دلایل علمی وجود دارد كه نشان می دهد نوع رژیم غذایی بر احساسات فرد تاثیر می گذارد زیرا ارتباط تنگاتنگی بین مغز و دستگاه گوارش وجود دارد. 4 سال پیش
تغذیه قبل و بعد از واكسیناسیون/ ناشتا واكسن نزنید رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واكسیناسیون كووید 19 توصیههایی ارائه داد. 4 سال پیش
قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ تغذیه یكی از موارد مهم قبل و بعد از واكسیناسیون علیه كروناست كه باید آن را مورد توجه قرار داد و پرسید قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا چه مواد غذایی را مصرف كنیم؟ 4 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟ راهكارهای تغذیهای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون 4 سال پیش
انواع كم خونی و درمانهای تغذیهای آن نایب رییس انجمن تغذیه ایران با اشاره به انواع كم خونی و عوارض آن؛ نحوه جبران و درمان آن از طریق تغذیه سالم را تشریح كرد. 4 سال پیش
افزایش شیوع چاقی در دوران كرونا و توصیه وزارت بهداشت به جای مصرف نانهای سفید كه سبوس ندارند از نانهای سبوسدار استفاده كنیم 4 سال پیش
قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای تهیه غذاهای سالم است رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، گفت: قرنطینه خانگی زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و با ارزش تغذیه ای مناسب است. 4 سال پیش
رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه كشور هستند. رسانه ها ، صدا و سیما، شبكه های اجتماعی و شبكه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند. 5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 5 سال پیش
صفر تا صد تغذیه گروه های پرخطر در روزهای كرونایی مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، داشتن یك برنامه غذایی مناسب، فعالیت بدنی و مدیریت استرس را، از مهم ترین نكات پیشگیری از ابتلا به كرونا دانست. 5 سال پیش