مصرف زیاد كربوهیدرات زمینه ساز كبد چرب است

مصرف زیاد كربوهیدرات زمینه ساز كبد چرب است

دكتر الهام پیشگر، فوق تخصص گوارش و كبد در گفت وگو با رادیو سلامت مهم ترین عامل خطر كبد چرب، را اضافه وزن و مصرف زیاد كربوهیدرات ها دانست.

7 روز پیش
با «بشقاب غذایی سالم» به وزن ایده آل می رسید

با «بشقاب غذایی سالم» به وزن ایده آل می رسید

شما جزایری متخصص تغذیه گفت: كره روغن حیوانی و خامه به دلیل اینكه حاوی چربی اشباع و ترانس هستند، یك بار در هفته، مصرف شود.

2 سال پیش
نقش تغذیه در سلامت پوست و مو

نقش تغذیه در سلامت پوست و مو

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در خصوص نقش تغذیه در سلامت پوست و مو، توضیحاتی داد.

2 سال پیش
چگونه از مشكلات گوارشی مصرف آنتی‌بیوتیك پیشگیری كنیم؟

چگونه از مشكلات گوارشی مصرف آنتی‌بیوتیك پیشگیری كنیم؟

آیا تا به حال پس از مصرف آنتی‌بیوتیك درد معده، اسهال یا نفخ را تجربه كرده‌اید؟ این عوارض جانبی نسبتا رایج است زیرا اكثر آنتی‌بیوتیك‌ها می‌توانند فلور روده را مختل و انواع علائم را ایجاد كند.

3 سال پیش
بشقاب غذایی سالم شامل چه گروه های غذایی است؟

بشقاب غذایی سالم شامل چه گروه های غذایی است؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت:سیستم ایمنی بدن بسیار پیچیده است و هر كدام از مواد غذایی به نحوی نقش خود را ایفا می‌كنند.

3 سال پیش
شیر خشك نوزادان حاوی باكتری است

شیر خشك نوزادان حاوی باكتری است

والدین باید در مورد باكتری كرونوباكتر در شیر خشك نوزادان بدانند.

3 سال پیش
تعریق زیاد نشانه چیست؟

تعریق زیاد نشانه چیست؟

تعریق بیش از حد به دلیل هایپرهیدروزیس می تواند یك مشكل كوتاه مدت یا طولانی مدت باشد. برخی از افراد را در بیشتر زندگی خود تحت تاثیر قرار می دهد.هیچ درمان قطعی برای هیپرهیدروزیس وجود ندارد، اما پزشك شما ممكن است یك ضد تعریق قوی توصیه كند.

3 سال پیش
راهكارهایی برای كاهش مواد قندی در رژیم غذایی

راهكارهایی برای كاهش مواد قندی در رژیم غذایی

مواد قندی یكی از دلایل اصلی دیابت و چاقی است و برای بسیاری از افرادی كه تمایل به مصرف این مواد دارند، كاهش یا حذف آن از رژیم غذایی دشوار است. یك متخصص ساده ترین راه ها برای كاهش مصرف مواد قندی را بررسی كرده است.

3 سال پیش
فواید متفاوت مواد خوراكی حاوی نشاسته

فواید متفاوت مواد خوراكی حاوی نشاسته

مواد غذایی ای مانند سیب زمینی و موز كمی نارس حاوی نشاسته مقاوم هستند كه دارای برخی فواید سلامتی و بدون عوارض جانبی مضر هستند.

3 سال پیش
توصیه‌های‌ تغذیه‌ای‌ در ایام روزه‌داری در دوران كرونا

توصیه‌های‌ تغذیه‌ای‌ در ایام روزه‌داری در دوران كرونا

مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصـرف مقـادیر كـافی‌ گـروه سـبزی‌ هـا و میـوه‌هـا در ایـام روزه‌داری‌ بـا تـامین‌ ویتـامین‌هـا بـه‌ خصـوص ویتـامین‌ C و پــیش‌ ساز ویتامین‌ A ...

3 سال پیش
خوراكی‌هایی كه قبل از پخت نباید شسته شوند!

خوراكی‌هایی كه قبل از پخت نباید شسته شوند!

برخی مواد غذایی وجود دارند كه قبل از پخت هرگز نباید شسته شوند و در مقابل برخی خوراكی‌ها قبل از مصرف حتما باید شسته شوند.

3 سال پیش
هشدار به افراد كم وزن/تبعات مصرف خودسرانه پروتئین

هشدار به افراد كم وزن/تبعات مصرف خودسرانه پروتئین

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در ارتباط با مسیر درست كاهش وزن و همچنین كم وزنی افراد، توضیحاتی ارائه داد.

3 سال پیش
خوراكی‌هایی كه به سلامت دندانها آسیب می‌زند

خوراكی‌هایی كه به سلامت دندانها آسیب می‌زند

غذاها و نوشیدنی هایی كه در رژیم غذایی گنجانده می‌شوند همگی بر سلامت دندان ها و لثه های فرد تاثیرگذار هستند.

4 سال پیش
قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟

قبل و بعد از تزریق واكسن كرونا كدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟

راهكارهای تغذیه‌ای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واكسیناسیون

4 سال پیش
افرادی كه صبحانه نمی خورند دچار افزایش وزن می شوند

افرادی كه صبحانه نمی خورند دچار افزایش وزن می شوند

برنامه"پاسخگو"ی رادیو سلامت از گروه "تغذیه و سلامت" و با حضور دكتر عبدالرضا نوروزی روی آنتن رفت.

4 سال پیش
برخی بیماری‌های كبدی در دوران كرونا شدت یافتند.

برخی بیماری‌های كبدی در دوران كرونا شدت یافتند.

رییس مركز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و كبد دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله(عج) گفت: برخی بیماری‌های كبدی در دوران كرونا شدت یافتند، به عبارتی كووید 19 در روند صعودی این بیماری‌ها موثر بوده‌است.

5 سال پیش
تاثیر قندها بر سیستم ایمنی

تاثیر قندها بر سیستم ایمنی

دكتر محمدرضا وفا در برنامه "پاسخگو" رادیو سلامت از قندها و تاثیر آنها بر سیستم ایمنی گفت

5 سال پیش
پروبیوتیك ها و ارتقاء سیستم ایمنی در شرایط شیوع كووید 19

پروبیوتیك ها و ارتقاء سیستم ایمنی در شرایط شیوع كووید 19

دكتر زینب جاوید در ویژه برنامه "پاسخگو" 11 اردیبهشت رادیو سلامت به تشریح اهمیت پروبیوتیك ها در ارتقاء سیستم ایمنی پرداخت و عنوان كرد: در بدن ما میكروارگانیسم هایی به طور طبیعی هستند كه با میزبان خود زندگی مسالمت آمیز دارند.

5 سال پیش