ویروس كرونا از طریق بسته بندی موادغذایی منتقل می شود؟

ویروس كرونا از طریق بسته بندی موادغذایی منتقل می شود؟

مرجان عجمی عضو هییت علمی انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور پاسخ می دهد

>5 سال پیش
تخم مرغ محلی با تخم مرغ معمولی خواص تغذیه ای متفاوتی دارند؟

تخم مرغ محلی با تخم مرغ معمولی خواص تغذیه ای متفاوتی دارند؟

كارشناسان: دكتر مسعود هما پور متخصص صنایع غذایی و دكتر سید مرتضی صفوی دكترای تغذیه و رژیم درمانی

>6 سال پیش
شیرهای طعم دار

شیرهای طعم دار

كارشناس: دكتر علیرضا شهاب لواسانی،دكترای صنایع غذایی

>6 سال پیش
دانستی های گلاب

دانستی های گلاب

دكتر مسعود هماپور، دكترای صنایع غذایی

>6 سال پیش
انقلاب و برنامه های بهبود وضعیت تغذیه

انقلاب و برنامه های بهبود وضعیت تغذیه

كارشناسان: خانم زهرا عبداللهی(مدیر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت) و دكتر هدایت حسینی(رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور)

>7 سال پیش
دستاوردهای صنعت غذا(قسمت دوم)

دستاوردهای صنعت غذا(قسمت دوم)

كارشناس: دكتر هدایت حسینی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور

>7 سال پیش
دستاوردهای صنعت غذا(قسمت اول)

دستاوردهای صنعت غذا(قسمت اول)

كارشناس: دكتر هدایت حسینی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور

>7 سال پیش
خواص نانهای صنعتی

خواص نانهای صنعتی

غذا، سلامت، زندگی

>9 سال پیش