نقش فناوری هسته‌ای در ارتقای ایمنی و كیفیت مواد غذایی

نقش فناوری هسته‌ای در ارتقای ایمنی و كیفیت مواد غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در برنامه «به زندگی سلام كن» از رادیو سلامت، به تشریح كاربردهای فناوری هسته‌ای در صنایع غذایی پرداخت و آن را ابزاری مؤثر در حفظ سلامت عمومی جامعه دانست.

>1 ماه پیش
بهداشت ظروف یكبار مصرف

بهداشت ظروف یكبار مصرف

كارشناس: سلامت مهندس سید سعید جعفری ،مسئول بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شمیرانات

>7 سال پیش
قرار دادن «نذری» در ظروف یك بار مصرف فومی شكل، خطرناك است

قرار دادن «نذری» در ظروف یك بار مصرف فومی شكل، خطرناك است

ویژه ماه مبارك رمضان

>8 سال پیش