رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قیمت دارو 5 تا 6 برابر افزایش پیدا كرده و تجهیزات پزشكی نیز با افزایش قابل توجه قیمت مواجه شده است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، حسینعلی شهریاری، با اشاره به وضعیت حوزه سلامت كشور، افزود: متاسفانه برخلاف دورههای گذشته، امروز شاهد هستیم كه وضعیت سلامت مردم به شرایط مطلوبی نرسیده است و در دولتهای گذشته نیز همواره انتظار این بود كه وضعیت سلامت مردم بهتر شود.
وی گفت: مردم انتظار دارند با حضور رئیسجمهور كه خود پزشك است، وضعیت حوزه سلامت بهبود پیدا كند اما در شرایط فعلی قیمت دارو 5 تا 6 برابر افزایش پیدا كرده و تجهیزات پزشكی نیز با افزایش قابل توجه قیمت مواجه شده است.
شهریاری افزود: موضوع افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشكی، به ویژه با توجه به تغییرات مربوط به تأمین ارز، از مسائلی است كه باید با جدیت مورد توجه دولت قرار گیرد تا فشار بیشتری به مردم و بیماران وارد نشود.