خوردن روزانه گردو موجب كاهش كلسترول بد می شود

محققان دریافتند گنجاندن گردو در رژیم غذایی كلسترول كل را كاهش داده و سطح كلسترول بد موسوم به LDL را هم كاهش می دهد.

1400/06/16
|
16:05

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیكال نیوز تودی، محققان بیمارستان بارسلونا اسپانیا پس از یك مطالعه 2 ساله دریافتند شركت كنندگانی كه روزانه حدود نصف فنجان گردو مصرف می‌كردند در مقایسه با ابتدای مطالعه، دارای میزان پایین‌تری از كلسترول بد LDL بودند.

تحقیقات زیادی نشان می‌دهد گردو كه سرشار از اسیدهای چرب اُمگا 3 است ممكن است از بیماری‌های قلبی محافظت كند.

دكتر «املیو رأس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «گردو دارای تركیب بهینه ای از مواد مغذی و فعال زیستی است كه شامل مقادیر قابل توجهی آلفا لینولنیك اسید، اسید چرب امگا 3 گیاهی، بالاترین میزان پلی فنل در میان همه آجیل‌ها و فیتوملاتونین است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «تحقیقات ما نشان می‌دهد كه خوردن منظم گردو كلسترول LDL را كاهش می‌دهد و كیفیت ذرات LDL را بهبود می بخشد و آنها را كمتر مستعد ورود به دیواره شریان و ایجاد تصلب شرایین می‌كند و این اتفاق بدون افزایش وزن، علیرغم محتوای چربی بالا گردو، روی می‌دهد.»

محققان متوجه شدند شركت كنندگانی كه گردو مصرف می‌كردند سطح كلسترول LDL شان به طور متوسط 4.3 میلی گرم در دسی لیتر و كلسترول كل آنها به طور متوسط 8.5 میلی گرم در دسی لیتر كاهش یافت. شركت كنندگان در گروه مصرف گردو تعداد كل ذرات LDL شان 4.3 درصد و ذرات كوچك LDL 6.1 درصد كاهش یافت.

دسترسی سریع