آیا مصرف سبزیجات باعث افزایش فشارخون میشود و بیماران مبتلا به پرفشاری خون باید از خوردن آنها پرهیز كنند؟
🟢 سبزیجات عامل كاهش، فشارخون هستند نه افزایش آن
🟢نقش پتاسیم، منیزیم و ویتامین C در كاهش فشارخون تشریح شد
🟢حذف سبزیجات از رژیم بیماران پرفشاری خون اشتباه است.
🟢سبزیجات برگسبز منبع غنی از پتاسیم، منیزیم، پلیفنلها و ویتامین C هستند؛ عناصری كه هر یك در فرآیند تنظیم فشارخون نقش كلیدی دارند.
🟢منیزیم موجود در سبزیجات نیز بهعنوان یك بازدارنده طبیعی انقباض عضلات صاف و گشادكننده عروق، در پیشگیری و كنترل پرفشاری خون نقش مؤثری دارد.