سمیه حیدرابادی 9865....0912 از تهران

آیا مصرف سبزیجات باعث افزایش فشارخون می‌شود و بیماران مبتلا به پرفشاری خون باید از خوردن آن‌ها پرهیز كنند؟

1404/09/01
|
11:31

🟢 سبزیجات عامل كاهش، فشارخون هستند نه افزایش آن

🟢نقش پتاسیم، منیزیم و ویتامین C در كاهش فشارخون تشریح شد

🟢حذف سبزیجات از رژیم بیماران پرفشاری خون اشتباه است.

🟢سبزیجات برگ‌سبز منبع غنی از پتاسیم، منیزیم، پلی‌فنل‌ها و ویتامین C هستند؛ عناصری كه هر یك در فرآیند تنظیم فشارخون نقش كلیدی دارند.

🟢منیزیم موجود در سبزیجات نیز به‌عنوان یك بازدارنده طبیعی انقباض عضلات صاف و گشادكننده عروق، در پیشگیری و كنترل پرفشاری خون نقش مؤثری دارد.

دسترسی سریع